Studio Verse Melk ontwerpt en realiseert diverse communicatiemiddelen, online en offline

Weet u al welke boodschap u wilt overbrengen en hoe? Vertel hier alles over!
Studio Verse Melk // Ontwerp & Communicatie vraagt hierop door, om zo een goed beeld te krijgen van uw organisatie, u doelgroep, de markt en het doel. Op deze manier kunnen wij maken wat écht werkt. Vervolgens leggen wij u de mogelijkheden voor en helpen u bij het maken van keuzes gedurende het ontwerpproces en de daaropvolgende uitvoering.

 

 

Een klein stukje over ons

Wij zijn een grafisch ontwerp en communicatie bureau dat dagelijks met veel plezier en inzet aan de meest uiteenlopende opdrachten werkt. Studio Verse Melk is flexibel, eigentijds, betrouwbaar en veelzijdig. Wij geven vorm aan heldere communicatie vanuit een eigenzinnig en sterk concept waarbij typografie en beeld elkaar versterken.

De afgelopen jaren zijn wij verantwoordelijk geweest voor uiteenlopende concepten, merken, campagnes en een grote hoeveelheid grafische producties, variërend van print media en webdesign tot packaging design.

Onze diensten

Grafisch Ontwerp

100%

Concepten & Campagnes

80%

Responsive Webdesign

100%

Huisstijlen

90%

Applicaties

75%

"Studio Verse Melk heeft mijn logo, visitekaartje en de website voor mijn catering & private dining bedrijf (www.passion-food.nl) ontworpen. Door alleen het gevoel voor te leggen wat ik graag wilde dat de mensen zouden ervaren als ze mijn website zouden bezoeken, heeft Studio Verse Melk een mooie en tijdloze huisstijl en website ontworpen. Ik krijg voortduren complimenten voor mijn website."

− Mascha Smit, Passion Food - Catering en Private Dining

"Voor mijn bedrijf Kopcijfers heeft Studio Verse Melk naar tevredenheid mijn logo, grafische ontwerpen en huisstijl ontwikkeld. Studio Verse Melk houdt rekening met de persoon en organisatie waarvoor deze wordt ontworpen. Klanten vinden het een passende huisstijl."

− Peter van Koppen, Kopcijfers Administraties

"Studio Verse Melk stond aan de basis van ons vernieuwde logo en website, ook hebben ze diverse reclamecampagnes voor ons in elkaar gedraaid. Leuk, flexibel en creatief bureau! Zoek je een ontwerp bureau, dan is dit zeker een aanrader."

− Harm van Os, Fa. Freek van Os